Vegye bérbe kisvonatainkat!

A kisvonatok ugyebár a kirándulások és városnézések alapvető kellékei, ami egyáltalán nem véletlen, hiszen erre a célra keresve sem találhatnánk jobb eszközt. Pontosan ezért kisvonatainkat akár ki is bérelheti, ha arra van szüksége, és kedve szerint, valamint az alapvető szabályokat figyelembe véve használhatja ezeket bármilyen célra.

kisvonat bérlés lehetőségével akkor érdemes élnie, ha tudja, hogy sok embert, illetve csoportot kell szállítania, akár több napon keresztül, és szeretne nekik egy olyan kikapcsolódással egybekötött utazást nyújtani, amivel garantáltan sikere lesz. Kisvonat bérlés szolgáltatásunkkal egy olyan élményt adhat dolgozóinak, tanulóinak vagy az Önre bízott csoportnak, sőt, gyakorlatilag bárkinek, amivel sokkalta emlékezetesebbé teheti az adott programot.

Ha szeretne kisvonatot bérelni, cégünk kínálatában garantáltan nem fog csalódni, hiszen kisvonataink egyedi tervezésűek, így kifejezetten a kényelmes utazás és a kellő teljesítmény volt a cél, mikor legyártottuk ezeket! Ha további kérdései merültek fel a kisvonat bérléssel kapcsolatban, keressen fel minket elérhetőségeinken!

Kisvonatot bérelhet bármilyen céges rendezvényre, esküvőre, akár több órára vagy egész napra! Érdeklődjön bővebb információért elérhetőségeinken!

Bérbeadás óradíja nettó 90 ezer Ft / óra

Bérbeadás egész napra (maximum 8 óra): nettó 520 ezer Ft + kiszállási díj.

Kisvonat szezonban – áprilistól október végéig működik menetrendszerűen az időjárástól függően.
Szezonon kívül (novembertől- március végéig) csak megrendelésre áll ki a kisvonat, minimum 1 óra bérlési költségen, létszámtól függetlenül.

Eger: minden nap 10-18h-ig, minden egész órakor
Győr: minden nap 10-17 h-ig, minden egész órakor
Székesfehérvár: minden nap 10-18 h-ig, minden egész órakor
Pápa: hétfőtől-péntekig 10-17 h-ig, hétvégén 10-18 h-ig, minden egész órakor
Tata: hétfőtől-péntekig 10-17 h-ig, hétvégén 10-18 h-ig, minden egész órakor
Vác: minden nap 10-17 h-ig, minden egész órakor

Lehetőség van tartósan egész szezonra kisvonatot bérelni egyedi árért.

Cégünk 12 db kisvonattal rendelkezik, ezek közül működtetünk és bérbe is adunk.

Béreljen kisvonatot rendezvényre, fesztiválra!

Kisvonat bérléssel minden program sokkal élvezetesebbé tehető!

A vonatok kortól függetlenül nagy népszerűségnek örvendenek, mind tömegközlekedési eszközként, mind gyűjthető makettként, ám mára már komoly hagyománya van a kisvonatoknak a városnézések és kirándulások alkalmával is. Saját készítésű kisvonatainkat úgy terveztük, hogy a legapróbb részletekben is tökéletes kényelmet és teljeskörű védelmet nyújtsanak a bennük utazóknak. A kisvonat bérlés remek lehetőséget nyújt akár nagyobb létszámú csoportoknak egy igazán élménydús utazásra, vagy egy városnézésre, ebben a formában még biztosan csak igen kevesen próbálták ki!

Nagy létszámú, fontos céges esemény szervezésével bízták meg, és szeretne valami igazán egyedi ötlettel előrukkolni, hogy mindenkit lenyűgözzön és bezsebelhesse az elismerést? Akkor felejtse el a hagyományos koktélpartikat és vacsorabanketteket, válassza a kisvonat bérlést! Biztosan jó döntés lesz, mert akár csak dolgozók számára rendezett, vagy egy olyan eseményről legyen szó, amire a családjaikat is meghívták, minden korosztály számára élvezetes az utazásnak és városnézésnek ezen izgalmas módja. Akár egy város- vagy falunap remek kiegészítője is lehet, csodájára fognak járni a környékbeliek is, és mindenki szeretne majd menni vele egy kört! Igazán stílusos és praktikus legény- vagy leánybúcsút lehet tartani, ha kisvonat bérléssel bővítjük az utazási lehetőségeket, így sokkal könnyebb lesz az összes helyszínt bejárni, és mókás fotók is készülhetnek közben.

Ha Ön egy egyedülálló, felejthetetlen élménnyel szeretné megörvendeztetni családját vagy kollégáit, barátait, válassza a kisvonat bérlést, akár egy teljes napra! Kisvonataink kínálatában nem fog csalódni, hiszen mind egyedi tervezésűek, gyártásukkor célunk a megfelelő teljesítmény, a biztonságos és a kényelmes utazás tökéletes egyensúlya volt. A szolgáltatás igénybevételéért és a kisvonat bérléssel kapcsolatos további információkért forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, szívesen segítünk!

kisvonat bérlés

Izgalmas nyári élményt keres? Próbálja ki a kisvonatozást városnézéssel!

A nyárral, és vele együtt a szabadsággal kapcsolatban mindenkinek magasak az elvárásai. Szeretnénk jól érezni magunkat a nyaraláson, sőt, ennél sokkal többet akarunk, hiszen kilépünk a hétköznapokból, magunk mögött hagyjuk teendőinket.

Igenis kalandra vágyunk, egy kis izgalomra, szokatlan, új dolgokra, amik kicsit felráznak és sokkal inkább élőnek érezhetjük tőlük magunkat. Ez nem kell, hogy valami veszélyes dolog legyen, nincs szükség például extrém sportokra, elég néha annyi is, mint egy kisvonatozás városnézéssel. Ezt az élményt mi biztosítani tudjuk azoknak, akik hozzánk fordulnak, és úgy döntenek, hogy bérbe veszik járműveink egyikét kisvonatozáshoz városnézéssel.

Ebben az élményben garantáltan nem fog csalódni egyetlen résztvevő sem! Ha még sosem próbálta, itt az ideje kihasználni a lehetőséget! Forduljon bizalommal cégünkhöz, és foglaljon helyet kisvonatozáshoz városnézéssel! A részletekért bátran lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

Városnéző kisvonat

Évforduló, születésnap, esküvő? Béreljen kisvonatot!

Nem egy család büszkélkedhet hatalmas rokonsággal. Esetükben egy-egy ünnep, például a születésnapok, évfordulók és esküvők egy kisebb rendezvény létszámával érnek fel, és ez még csak a szűk családi körnek számít. Természetesen ilyenkor ennek megfelelő helyszínt is kell biztosítani, tehát mindenképp tágas, nagy területet kell találni az adott eseményhez. Ha az Ön családjában is rengeteg rokon van, és éppen nagyszabású eseményt szervez, egy ilyen létszám mellett ne feledkezzen meg a kisvonat bérléséről!

kisvonatbérlést garantáltan mindenki jó ötletnek fogja tartani, hiszen a járművek igazán szórakoztatóak, arról nem beszélve, hogy egy hatalmas rendezvényhelyszínt fáradság nélkül be lehet járni velük, sőt, városnézésre is alkalmasak. A kisvonatbérléssel nemcsak felejthetetlen élményt biztosíthat, hanem a bejárást is megkönnyítheti a területen a gyerekek és az idősebb korosztály számára.

Tegye különlegessé Ön is a családi ünnepségeket azzal, hogy kisvonatot bérel! A szolgáltatás igénybevételéhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

kisvonat bérlés

A fáradtságos kirándulásoknak vége! Induljon el városnéző kisvonattal!

Kirándulni, sosem látott városokat felfedezni mindenki szeret. A felfedezés viszont sokszor fáradsággal jár, gondoljunk csak arra, mennyit kell gyalogolni amikor egyik látnivalótól a másikig zarándokolunk. Ennek nem kell így lennie, ha nem gyalogosan vágunk neki egy városnak, hanem városnéző kisvonattal.

Ha érdekli ez a lehetőség, a legjobb helyen jár. Forduljon hozzánk bizalommal és ismerje meg a városnéző kisvonat adta lehetőségeket! Több, gazdag látnivalóval rendelkező városban is biztosítunk városnéző kisvonat bérlési lehetőséget. Fedezze fel Vác, Tata vagy Eger nevezetességeit fáradtság nélkül, utazzon társaságban, városnéző kisvonattal! Újszerű élményt jelent kisvonatozni, felidézheti vele a gyermekkori emlékeket és közben új kalandok emlékeit raktározhatja el melléjük. Egy nap alatt mindent megnézhet, amit eltervezett, anélkül, hogy valamit a listáján ki kellene hagynia, csak mert már elfogyott az energiája, megfájdult a lába.

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén és tudjon meg mindent a városnéző kisvonatokkal kapcsolatos szolgáltatásainkról!

városnéző kisvonat

Buszos utazás vagy városnézés kisvonattal?

A kisvonatozás nem csupán gyerekeknek való program, jóval a gyermekkor után is nagyon élvezetes dolog vonatozni. Egy városnézéshez például különösen ajánlatot kipróbálni. Miért ne busszal utazzanak inkább körbe a városon és miért válasszák helyette a városnézést kisvonattal? A rövid válasz az, hogy azért, mert sokkal élménytelibb. Nézzük, picit részletesebben!

városnézés kisvonattal több látnivalót kínál, mintha egy busszal utaznánk. A kisvonat, méreténél fogva olyan helyeken is képes elférni, ahol egy személyszállító busz már nem tudna közlekedni. Ennek köszönhetően a város szinte egész területe bejárható, anélkül, hogy le kellene szállni a kisvonatról. A kisvonatos városnézés nagy előnye ehhez kapcsolódóan, hogy nem kell állandóan parkolóhelyet keresni, ezzel pedig sok időt megtakaríthatnak az utasok számára.

A kisvonat kialakítása lehetővé teszi, hogy az utasok szabadon nézelődjenek, közelebbről szemügyre egyék a látnivalókat, miközben jó idő esetén a kellemes meleget, napfényt is élvezhetik.

Ha a kisvonatos városnézés iránt felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és tudjon meg többet a bérlés feltételeiről!

Buszos utazás vagy városnézés kisvonattal?

Városnéző kisvonat: Új élmények a városban

A kisvonatokat mindenki szereti, főleg a gyerekek. Tévedés azt hinni, hogy a kisvonatozást magunk mögött kell hagyni, ha felnövünk. Ugyanúgy élvezhetjük felnőttként is, csak kicsit másként, más körülmények között. Például egy kirándulás során.

A kisvonatok kiváló lehetőséget jelentenek az élménydús közlekedéshez akár városnézés, akár kirándulás során. Mi ebben nyújtunk segítséget mindazoknak, akik szeretnék máshogyan felfedezni egy város látnivalóit, nem pedig tömegközlekedéssel, esetleg pedig gyalog.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és béreljen kisvonatot városnézéshez, hogy úgy lássa a várost, ahogyan eddig még soha. Hol utazhat kisvonattal, ha városnézésre indul? Eger, Vác, Tata, Székesfehérvár és Győr azok közé a helyek közé tartoznak, ahol lehetséges a kisvonatos városnézés! Családdal, baráti társasággal, kollégákkal vagy osztálytársakkal egyaránt rendhagyó, izgalmas és szórakoztató program.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és béreljen kisvonatot városnézéshez!

Városnéző kisvonat: Új élmények a városban

Városnézés kisvonattal: egy különleges eseményhez különleges jármű illik!

Az ember életében vannak különleges események, amikre úgy szeretne emlékezni, mint a legkedvesebb, legkülönlegesebb pillanatok egyikére. Ezek közé tartozik egy eljegyzés is, amikor két ember hivatalosan is jelzi ország-világ előtt, hogy végleg elkötelezte magát a másik mellett.

Egy eljegyzést több módon is meg lehet ünnepelni, hagyományosan, vagy éppen a megszokottól eltérően is. Utóbbiak közé tartozhat például a városnézés kisvonattal. A kisvonatos városnézés így válhat egy eljegyzés rendhagyó programpontjává is, amikor a fiatal pár és a meghívott családtagok, barátok körbevonatozzák a város utcáit, tereit, miközben jól érzik magukat. Kisvonatozás közben pedig lehet csevegni, viccelődni, akár enni, inni, vagy éppen részletesebben megvitatni az esküvőt. A cél, hogy meglegyen a felhőtlen szórakozás! A kisvonatos városnézés végén az utolsó megálló lehet az eljegyzési vacsora színhelye, ahol az utazás közben megéhezett vendégek elfogyaszthatják a jegyes párral a finom vacsorát!

Keressen minket, és béreljen kisvonatot eljegyzésre is!

Városnézés kisvonattal: egy különleges eseményhez különleges jármű illik!

Osztálykirándulás kisvonattal: ugyanaz az élmény kicsit másképp!

Eger, Székesfehérvár, Győr, Vác vagy Tata – mindegyik város tartogat számos látnivalót, sok érdekességet, szép épületeket, híres, történelmi helyszíneket. Olyan helyek ezek, ahol legalább egyszer már mindenki járt, ahová mindenki szeretne legalább egyszer még visszatérni, vagy ami rajta van az úticélok listáján. Éppen ezért tökéletes célpontok osztálykirándulásokra is.

Ám mi lenne, ha a hagyományos osztálykirándulás ezúttal másképp nézne ki? Mi lenne, ha igazán nagy élményként maradna meg az iskolások emlékei között? Kisvonatos városnézésre gondolt már? Vigye el a gyerekeket egy rendhagyó kisvonatozásra, miközben felfedezik a kiszemelt város látnivalóit!

Keressen minket bizalommal, és béreljen kisvonatot osztálykirándulásra! Egészen más lesz egy mesés kisvonattal bejárni a várost, megnézni a látnivalókat, mint gyalog vagy helyi hagyományos közlekedéssel, így a diákok érdeklődését is folyamatos fenntarthatja.

Ismerjék meg a fenti városok egyikét vagy akár mindegyikét vidám kisvonatos városnézés közben! Bérlejen kisvonatot osztálykirándulásra, és a részletekért keress minket bátran elérhetőségeinken!

Osztálykirándulás kisvonattal: ugyanaz az élmény kicsit másképp!

Városnéző kisvonat Pápán! Fedezze fel a Dunántúl gyönygyszemét!

Járt már Pápán? Beutazta már a Dunántúl egyik legszebb városát? Érdemes egy ilyen városnéző kisvonatozást Pápán felírni az utazási listára, mert egészen új látószögbe helyezheti számunkra a régi-új várost!

Mit láthat Pápán, ha kisvonatos városnézés keretén belül ismerkedik meg a látnivalókkal? Miközben a kisvonat kényelmesen döcög körbe a kulturális és történelmi kincsekben gazdag városban, szembe tűnik, hogy milyen sok temploma van; nem véletlenül nevezik a várost soktornyúnak. A Nagytemplom, a Szent Anna templom, a Bencés templom, a Ferences templom, vagy a rokokót idéző Kálvária kápolna mellett a Református templom és a Zsinagóga is színesíti a város látképét.

Pápán számos híresség is megfordult, így épülhetett a gyönyörű Eszterházy kastély is. Az Eszterházyakon kívül Petőfi, Jókai és Deák Ferenc is tiszteletét tette Pápán. Az épületek mellett érdemes kicsit kihajtani a zöldbe, és elhaladni a Millenium Emlékpark mellett is, ami a történelmi Magyarországot önti formába.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, tudjon meg mindent a bérlés részleteiről, és fedezze fel városnéző kisvonattal Pápát!

Különleges megoldás a nagy napon? Kisvonatbérlés esküvőre!

Különleges megoldás a nagy napon? Kisvonatbérlés esküvőre!

Nem egy esküvőn problémát szokott jelenteni, hogy maga a ceremónia és az azutáni ünnepség helyszínei között hatalmas távolságokat kell leküzdenie a násznépnek, ami még a fiataloknak nem jelenthet akkora problémát, azonban az idősebbeknek igen. Ha Önök is hasonló problémával szembesültek szervezéskor, válassza a kisvonatbérlést esküvőre!

Ha esküvőre kisvonatbérlés mellett dönt, nemcsak könnyedén leküzdhetik a távolságokat a násznéppel együtt, hanem egyedi és életre szóló élménnyel is megajándékozhatja a vendégeket, hiszen egy ilyen járművön történő utazás nem mindennapinak számít. A kisvonatokat ki lehet egészíteni dekorációval, így a járművek is ünnepi díszben várhatják a násznépet, ráadásul ebben a formában akár az ifjú pár is együtt utazhat a vendégekkel.

Lepje meg a vendégeket, gondoskodjon kényelmükről, válassza a kisvonatbérlést esküvőre, ehhez pedig bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, munkatársaink rendelkezésére állnak!

Városnéző kisvonat Pápán! Fedezze fel a Dunántúl gyönygyszemét!

Tegye izgalmassá az Adventet, vagy a Mikulás ünnepséget kisvonat bérléssel!

Hamarosan itt van az első adventi hétvége, amikor is megnyitnak a karácsonyi vásárok, és hétről hétre számos ünnepváró esemény kerül megrendezésre. Ilyenkor a szervezők mindent megtesznek annak érdekében, hogy mozgalmassá tegyék az ünnepi rendezvényeket, így a kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat. Ha Ön szeretne valamilyen pluszt adni a látogatóknak, és izgalmassá tenné az adventi, vagy Mikulás ünnepséget, béreljen kisvonatot az eseményre!

A hideg ellenére ezek a kültéren rendezett adventi, vagy Mikulás napi ünnepségek rendkívül népszerűek, a kisvonatokért pedig kicsik és nagyok egyaránt rajonganak, így biztos lehet abban, hogy a rendezvény sikere nem marad el. A kisvonatbérléssel megkönnyítheti a vendégek helyzetét az esemény bejárását illetően, ez pedig a hidegben kedvezően hat. Ne feledje, ilyen körülmények között hamarabb el is fáradnak az emberek!

Ha szeretné rendezvényét mozgalmassá tenni, vegye fel velünk a kapcsolatot a kisvonat bérléséhez!

Tegye izgalmassá az Adventet, vagy a Mikulás ünnepséget kisvonat bérléssel!