Ismerje meg saját gyártású kisvonatainkat!

Mindenki találkozott már az úgynevezett kisvonatokkal, melyek az élménydús utazás alapvető kellékei, ha városnézésről vagy egyéb turisztikai tevékenységről van szó. A kisvonatok remek lehetőséget jelentenek a csoportos utaztatásra, de a modellválaszték itthon egy időben igen szegényes volt, illetve sok esetben az elérhető darabok technikai paraméterei sem feleltek meg bizonyos követelményeknek.

Pontosan ezért saját gyártású kisvonatainkkal végezzük mindennapos tevékenységünket, melyek „Piczinke” névre hallgatnak. Ezeket úgy terveztük meg, hogy a legutolsó részletig tökéletes kényelmet és biztonságot nyújtsanak a benne utazóknak, hogy egyik se menjen az élmény rovására. Továbbá teljesítményből sincs hiány, ugyanis VW diesel motorok hajtják kisvonatainkat! Saját gyártású kisvonataink tehát minden igényt képesek kielégíteni, ami egy jármű mindennapos használata során felmerülhet!

Ha szeretne többet megtudni az általunk gyártott kisvonatokról, keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!

Evergreen Kft által forgalmazott kisvonat

A városnéző kisvonat egy mozdonyból és két vagy három kocsiból áll.

A kisvonat kocsinként 18-28 felnőtt személy, tehát összesen akár 72 fő szállítására alkalmas.

Esztétikus megjelenésével nagy népszerűségnek örvend akár turisztikailag frekventált helyeken, akár magánrendezvényeken.

Erős, strapabíró mozdonyunkat – kompakt, keskeny méretű kocsijaival bátran ajánljuk akár nehezen megközelíthető helyekre is.

Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva igyekszünk vonzó és kényelmes – mind külső, mind belső kialakításban egyedi megoldásokat kivitelezni.

A MOZDONY

A mozdony Mercedes, Land Rover, Toyota, Isuzu, Nissan típusú összkerékhajtású terepjáróra épül. Felépítménye egyedi – karosszériája műanyag. A sofőrön kívül egy személy szállítására alkalmas.

Kihasználva a terepjáró kényelmi adottságait, egyedülálló módon a belső enteriőr teljes egészében az autóból kerül átalakításra – szolgálva a sofőr és utasa kényelmét – rádióval, légkondicionálóval, állítható ülésekkel, tároló résszel.

A mozdony ajtajai zárhatók. Az ajtókon lévő ablakok nyithatóak.

A szélvédő sajátos módon – a sofőr kilátását elősegítve széles szögben enged kilátást a járműből.

A mozdony benzin vagy dízelmotorral, az eredeti váltóval és terepváltóval készül. Strapabíró konstrukció, kevés meghibásodási lehetőséggel, kedvező fogyasztással, LPG használatával az eredeti Euro 5-6 előírásokat megtartva részecskeszűrő nélkül!

A vonatok alapfelszereltséghez tartozik az idegenvezetéshez elengedhetetlen audio-rendszer, mely a legmodernebb technikai igényeknek megfelelően USB csatlakozással rendelkezik, így akár személyesen, GPS-re vagy mobiltelefonra letöltött programmal is vezérelhető.

A KOCSIK

A kocsik hídjai saját gyártásúak – a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével. Egyenként 18-28 felnőtt kényelmes szállítására alkalmasak. Padlózatuk csúszásmentes, könnyen takarítható alumínium vagy fa anyagból.

Rugózásuk torziós rugó, de igény szerint rendelhető légrugós kivitelben.

Az ülések UV álló műbőr huzattal készülnek, többféle szín választható. A háttámla hátulja az üléssel harmonizáló színű üvegszálas műanyag.

A kocsik ajtajai szárnyas zárral vannak ellátva az egyszerű fel- és leszállás érdekében. Az oldalelemek ABS-ből készültek, a személyautó karosszériához hasonlóan nehezen rongálódnak, könnyűek és könnyen utángyárthatók. Megrendelőink igénye szerint

a kocsik akadálymentesíthetőek, így a felszállás babakocsival, és mozgáskorlátozottak számára egyaránt megoldott.

Fordulókör sugara 7 méter. A kocsik tökéletesen követik a mozdony nyomvonalát.

Kisvonatainkat minden szempontból igyekeztünk esztétikussá és egyedivé varázsolni, meghagyva a lehetőséget reklámtáblák kihelyezésére illetve igény szerint téliesítő fólia felhelyezésére.

Biztonsági szempontból mind a magyarországi, mind pedig az európai igényeknek és közlekedési előírásoknak megfelel. Magyarországon és külföldön egyaránt üzemeltethető.

Műszaki szabályozás

A biztonságtechnikai vizsgálatot a magyarországi TÜV-Reihland Kft. végzi.

A vonatok érvényes rendszámmal, magyarországi forgalmi engedéllyel, lassú járműként kerülnek forgalomba helyezésre. Megengedett maximális sebességük 25 km/óra.

 

Környezetvédelem

 

A kisvonat LPG vagy CNG gázos üzemeltetése során a környezetvédelmi besorolása Euro 5-6 ,részecskeszűrő használata nélkül, mivel a kisvonat szerkezeti kialakítása, illetve hatósági szabályosása révén üzemszerüen nem tud részecskeszűrővel működni, (mert a regenerációs folyamatot nem tudja elvégezni, ezért kevés idő elteltével tönkremegy). A kisvonat mind dizel mind benzines motorral rendelhető LPG, CNG-vel szerelve a helyi adottságokhoz igazítva.

 

 

Legfontosabb műszaki adatok:

Jármű megnevezése: Városnéző lassú jármű

Szállítható személyek száma:  54, 56, 72 + 2 fő

A jármű teljes hossza: 17.500-21.800 mm

A jármű legnagyobb szélessége: 1800 mm

A jármű legnagyobb magassága: 2100-2500 mm

A jármű tömege üresen: 5650 kg

A jármű legnagyobb össztömege: 11.780 kg

 

Árajánlat Gumikerekes városnéző kisvonatra

Ajánlatot tevő:

EVERGREEN Kft.

2890 Tata, Tavasz u. 94.

Adószám: 11475770-2-11

 

 

Ajánlat címzettje:    

Ügyintéző:

 

Ajánlat tárgya:

1 db városnéző gumikerekes lassú jármű, magyarországi forgalomba-helyezéssel, érvényes TÜV vizsgával.

Vállalási ár : típusválasztás  szerinti árakból megállapodás után

  • Alapár: Mely tartalmazza az előzőekben leírt kisvonatot, a megrendelő által választott két színben, a bemutató anyagban leírt főbb műszaki paraméterekkel
  • Fizetési feltételek a Megbízási szerződésben foglaltak szerint.

Vállalási határidő:

Megrendeléstől és szerződéskötéstől számított 5-6 hónap